sâmbătă, 13 octombrie 2012

Placinta cu lapte / Milk Pie



Ingrediente:
- 1/2 pachet foi de placinta
- 5 oua
- un pahar de zahar
- 800ml lapte
- unt
- esenta de vanilie

Ingredients:

- 1/2 sheet package of pie
- 5 eggs
- A glass of sugar
- 800ml milk
- butter
- Vanilla essence

Lasam foile de placinta sa se dezghete la temperatura camerei. Coacem fiecare foaie intr-o tava cu hartie de copt.

Leave the  pie charts  to defrost at room temperature. Bake each sheet in a tray with baking paper.
Batem albusurile spuma tare impreuna cu zaharul. Adaugam galbenusurile, laptele si esenta. Amestecam bine cu mixerul.
Beat egg whites firm with the sugar. Add the egg yolks, milk and essence. Mix well with mixer.
Foile coapte le rupem si le punem intr-o tava inalta tapetata cu  hartie de copt.
Break the baked sheets  and put them on a tray with baking paper.
Adaugam compozitia lichida, cateva bucatele de unt si dam la cuptor cca 35 minute la foc mic.
Add liquid mixture a few pieces of butter, and give the oven about 35 minutes on low heat.
O lasam sa se raceasca si apoi o portionam. O putem servi cu zahar pudra, insa eu o prefer fara.

Let it cool and then sliced​​. We can serve with powdered sugar, but I prefer without.
Pofta buna!

16 comentarii:

  1. Que bom!
    beijinhos e bom fim de semana
    http://cookaddiction.blogspot.pt/

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e o bunatate de zile mari! Imi place cum s-a tranformat laptele. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa fie tare buna...se face si rapid! Salvez si eu reteta...imi place !
    salut...o duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesanta reteta! Si arata foarte bine! Am salvat si eu reteta!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Jay, this pie, was soo delicious! I recommend you!

    RăspundețiȘtergere