Ingrediente:
- 6 pulpe
- 2 lingurite de boia iute sau dulce
- 2 oua
- pesmet
- faina
Pulpele le-am fiert , iar zeama am folosit-o la o supa.
Batem ouale cu sare, piper si boia. Nu va speriati de culoare, ca este de la boia.
Intr-o farfurie punem faina, iar in alta farfurie punem pesmetul.
Dupa ce s-au racit pulpele, le dam prin ou, apoi prin faina, iar prin ou si la sfarsit prin pesmet.
Le punem la prajit in ulei incins.
Dupa ce s-au rumenit frumos, le scoatem pe un servet absorbant.
Se servesc cu orice garnitura. Sunt foarte crocante la exterior si fragede in interior.
Pofta buna!
vai ce bine arata!!!
RăspundețiȘtergereFoarte apetisante sunt.Carnivorii din dotare imediat le-ar devora.
RăspundețiȘtergereTe pup!
Que óptimo aspecto!
RăspundețiȘtergereyummmy Arata tare bine imi place reteta mai ales ca imi place carnita de pui si garnitura aleasa e pe placul meu cu salata langa..... delicios!
RăspundețiȘtergereAstea trebuie sa fie tare dulci:)!!Un weekend fain!
RăspundețiȘtergereCu siguranta bune tare pulpele de pui!
RăspundețiȘtergere