Ingrediente:
- cartofi noi
- 2 oua
- marar
Cartofii ii spalam si ii taiem pe jumatate. Ii punem la prajit in ulei incins.
Batem ouale bine cu mararul, sare si piper.
Cand s-au prajit cartofii , ii mutam intr-o tigaie de teflon fara ulei si turnam ouale peste ei. Daca am turna ouale in tigaia cu ulei , vom obtine un preparat imbibat in ulei si foarte greu.
Lasam pana se fac ouale amestecand continuu.
Se servesc calzi cu salata.
Pofta buna!
Papica asta imi aminteste de vremea studentiei ;) Si o salata companie, o bere blonda sau bruna.. si moama ce satulie ;)
RăspundețiȘtergereQue excelente ideia, parece tão bom!
RăspundețiȘtergereArata bine, te asteapta un premiu la mine pe blog ;)
RăspundețiȘtergereImi plac tare mult,desi ii fac foarte rar...
RăspundețiȘtergerePup
hımmmmm çok güzel görünüyor
RăspundețiȘtergere