Ingrediente:
- fasole pastai
- 2 cepe
- o rosie
- 2-3 catei de usturoi
- o lingura de amidon alimentar
- marar
- delikat
Inabusim pastaile.
Tocam ceapa si rosia, si le adaugam peste pastai.
Eu am vrut sa-i dau o tenta picanta si am folosit putina harisa, dar se poate pune si ardei iute.
Amidonul il dizolvam in 2-3 linguri de apa rece si turnam peste pastai.
Mai lasam cateva minute si adaugam mararul.
Se serveste calda!
Pofta buna!
Imi place mancarea asta... de nici nu pot ca sa iti spun :). O gatim si noi destul de des
RăspundețiȘtergereSi mie imi place. Tot secretul consta in alegerea pastailor (fara ate)
RăspundețiȘtergereEu nu pun amidon si nici delicat.
Taina : un dovlecel adaugat in mancare (se topeste cat se fac pastaile) da o savoare deosebita.
Mie imi place la temperatura camerei cu un pic de otet !
Grozava,sper sa fac cat de curand ca sa nu ma aleg cu un ghem de ate:)
RăspundețiȘtergereImi place foarte mult mancarea de pastai.
RăspundețiȘtergereCriminala mîncarea asta! Fasolea mea înca are flori =))
RăspundețiȘtergereDaca e criminala, evita sa mananci :) Sa-ti dau adresa mea pentru pastai ? :))
Ștergere