Ingrediente:
- o caserola de pipote si inimi
- pasta de tomate
- un morcov taiat rondele subtiri
- 2 cepe tocate marunt
- 2-3 frunze de dafin
- vin alb
Calim ceapa si morcovul.
Adaugam pipotele, le lasam sa se caleasca si adaugam dafinul si vinul.
Dupa ce scade sosul adaugam pasta de tomate.
Lasam 5- 10 minute la foc mic si mancarica este gata.
Am servit pe pat de risotto cu ceapa verde. Merge orice garnitura alatura.
Pofta buna!
Primul venit primul servit.Imi place.Te pup!
RăspundețiȘtergereImi place mult tocanita de pipote...ar cam trebui sa mai fac si eu :P
RăspundețiȘtergerePupici
So Great!!!!
RăspundețiȘtergerehttp://estilohedonico.blogspot.pt/
xoxo
Nu am mai mancat de ceva vreme dar imi plac pipotele tare mult, inimile nu :)). pup
RăspundețiȘtergere