vineri, 12 aprilie 2013
Supa crema de cartofi / Cream of Potato Soup
Ingrediente / ingredients:
- cartofi - potatoes
- un morcov - A carrot
- 2 cepe - 2 onions
- putina telina - Little celery
- un pastarnac - A parsnip
- 2 catei de usturoi - 2 cloves of garlic
- 2 linguri de parmezan - 2 tablespoons parmesan
- un cub de unt - A cube of butter
- 2 linguri de smantana - 2 tablespoons of sour cream
- bacon - bacon
Curatam legumele si le taiem cubulete.
Clean vegetables and cut them into cubes.
Le punem intr-o oala, adaugam apa cat sa le acopere si le lasam sa fiarba bine.
Put them in a pot, add water enough to cover them and let them boil well.
Strecuram zeama si o pastram. Legumele le pasam, adaugam untul, smantana si parmezanul.
Strain the juice and keep it. Mash Vegetables , add butter, cream and parmesan.
Adaugam treptat supa pastrata, pana ajungem la consistenta dorita.
Gradually add the kept soup until reach the desired consistency.
Se serveste fierbinte cu bacon prajit.
Serve hot garnish with additional crumbled bacon.
Bon appetite!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Buona e delicata questa zuppa!!!! Buona giornata
RăspundețiȘtergereGrazie, Giuliana!
Ștergereeste o reteta foarte buna,usor de facut si foarte delicata-MAMA
RăspundețiȘtergereMultumesc, mama!
ȘtergereUma boa sopa sabe sempre muito bem!
RăspundețiȘtergereThanks, Luisa!
ȘtergereCe bunatate, tare mult imi placea supa de cartofi!
RăspundețiȘtergereSi mie, Ribana! Este delicioasa!
ȘtergereUna crema muy suave y exquisita
RăspundețiȘtergereTare ispititoare crema de cartofi.
RăspundețiȘtergereSi delicioasa, Alina!
Ștergereo gustare foarte buna si delicioasa, simpla si usor de preparat, imi place cum a iesit, bravo :)
RăspundețiȘtergereMultumesc, Aurica!
Ștergere