marți, 15 mai 2012
Cartofi noi cu smantana si marar
Ingrediente:
- cartofi noi
- 200ml smantana pentru gatit
- 3 linguri de gaina
- o legatura de marar
- piper
Cartofii ii punem la prajit in ulei incins.
Faina o dizolvam in 400ml apa rece si o dam la foc mic amestecand continuu pana se leaga bine.
Adaugam smantana peste faina si amestecam usor. Dupa ce o incorporam o dam de pe foc.
Cartofii trebuie rumeniti foarte bine.
Cand sunt gata ii punem peste smantana.
Lasam cateva minute si adaugam piperul, sarea si mararul tocat marunt.
Se servesc calzi.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Wow,cat sos!Imi place!
RăspundețiȘtergereAoileu ce bine arata!... Trebuie sa fac si eu!... Mi-ai facut pofta!...
RăspundețiȘtergereInca nu am cumparat cartofi noi,dar trebuie musai sa o fac.
RăspundețiȘtergereArata fooooarte bine papica.
Te pup!
Excelent, azi imi fac si eu!
RăspundețiȘtergereO idee excelenta!!!!!!!!Cand ajung in piata cartofi iau prima data.Prea bine arata ca sa nu o incerc.Pup!
RăspundețiȘtergerewow ce bine arata, cred ca sunt si super deliciosi, abia astept sa incerc reteta
RăspundețiȘtergereCu siguranta sunt deliciosi!
ȘtergereAsta e un rasfat total , ador toate ingredientele !!! Simt deja mirosul de marar !!! ;)
RăspundețiȘtergereEu am pus in loc de apa lapte si am adaugat si 2 catei de usturoi pisati, tarhon si 2 foi de dafin :X a iesit demential. Recomand!
RăspundețiȘtergereDoamne, câte prăjeli, cât colesterol...Nu puteai să faci cartofii natur ???
RăspundețiȘtergeredaca nu iti convin prajiti fa-ti cum vrei tu !!! nu mai tot comenta !!!
Ștergere