joi, 3 septembrie 2015
Supa crema de ciuperci Pleurotus / Cream of Oyster Mushroom Soup
Ingrediente / ingredients:
- 500 g ciuperci Pleurotus - 500 g oyster mushrooms
- o ceapa - an onion
- 2 morcovi - 2 carrots
- un cartof - A potato
- un ardei gras - A pepper
- o telina mica - A little celery
- un pastarnac - A parsnip
- 100 ml smantana pentru gatit - 100 ml cooking cream
- 2 galbenusuri - 2 yolks
- patrunjel - parsley
Punem legumele la fiert, in afara de ciuperci.
We boiled vegetables, except for mushrooms.
Spalam bine ciupercile si le curatam de impuritati.
Rinse thoroughly mushrooms and clean them of impurities.
Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam ciupercile.
When the vegetables are almost cooked, add mushrooms.
In zeama obtinuta am pasat toate legumele.
I smashed all vegetables in obtained juice .
Amestecam galbenusurile cu smantana si turnam in fir subtire in supa, amestecand continuu. Mai lasam 5 minute la foc mic. Se adauga sare si putin piper dupa gust.
Deasupra punem patrunjel tocat.
Pofta buna!
Mix egg yolks with cream and pour in soup, stirring constantly. We let simmer 5 minutes. Add salt and a little pepper.
Above we chopped parsley.
Bon Appetite!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
complimenti !!! adoro le creme di verdure...la proverò al più presto !!!
RăspundețiȘtergereGrazie
RăspundețiȘtergereFoarte buna! Tocmai am savurat un bol din aceasta crema de pleurotus. A iesit delicioasa si este ft usor de pregatit.
RăspundețiȘtergerecate portii ies din aceste ingrediente?
RăspundețiȘtergereiese o oala de 3 litri de supa
RăspundețiȘtergere