duminică, 4 februarie 2018
Vita Stroganoff / Beef stroganoff
Ingrediente / ingredients:
- 600g file de vită - 600g beef fillet
- 25g unt - 25g butter
- 1 ceapă, tăiată subțire - 1 onion, sliced thin
- 250g, ciuperci tăiate subțire - 250g, thin cut mushrooms
- 1 lingură muștar Dijon - 1 Dijon mustard spoon
- 400 ml de supa de carne de vită - 400 ml of beef soup
- 1 lingură de ulei de masline - 1 tablespoon of olive oil
- 200g smantana - 200g of sour cream
- 1 lingura (sau mai mult) brandy (opțional) - 1 tablespoon (or more) brandy (optional)
- fulgi de sare de mare - sea salt flakes
- usturoi - garlic
- piper negru proaspăt măcinat - freshly ground black pepper
Pentru inceput calim putin carnea de vita pana se rumeneste frumos.
First fry the beef fillet least until nicely browned.
Punem carnea intr-o tava, adaugam supa de vita , usturoiul si o bagam la cuptor pana scade sosul.
Put the meat in a pan, add beef stock, garlic and stuffing in the oven until the sauce is reduces.
Adaugam untul in tigaia in care am prajit carnea, adaugam ceapa si ciupercile.
Add the butter to the frying pan, add the onions and mushrooms.
Dupa ce s-au facut ciupercile adaugam mustarul si smantana. Amestecam bine si mai lasam 3-4 minute. Adaugam sare si piper dupa gust. Acum se poate adauga coniacul.
After the mushrooms have been made, add mustard and sour cream. We mix well and leave for 3-4 minutes on low fire. Add salt and pepper to taste. Now you can add cognac.
Se serveste impreuna cu carnea de vita.
Serve with beef.
Bon Appetite!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu