sâmbătă, 27 mai 2017
Chocoflan
Ingrediente / ingredients:
- 12 Ouă - 12 Eggs
- 550g Zahăr - 550g Sugar
- 1l Lapte - 1l Milk
- 1 linguriță Esență de vanilie - 1 teaspoon vanilla essence
- 100 ml Ulei - 100 ml of oil
- 160 g Făină - 160 g Flour
- 1 linguriță Praf de copt - 1 teaspoon Baking powder
- 2 linguri Cacao - 2 tablespoons Cocoa
Pentru inceput pregatim caramelul din 200 g zahar si 50 ml apa. Punem la foc potrivit pana capata o culoare aurie. Il turnam intr-o tava si il intindem rapid pe peretele vasului.
Prepare the caramel from 200 g of sugar and 50 ml of water. We put on fire until it gets a golden color. We put it in a tray and quickly lay it on the wall.
Compozitia de oua o preparam astfel : mixam 200 g zahar cu 10 oua, esenta de vanilie si 900 ml lapte.
The egg composition is prepared as follows: mix 200 g sugar with 10 eggs, vanilla essence and 900 ml milk.
Blatul : amestecam restul ingredientelor: uleiul, 150 g zahar, faina, praf de copt, cacao si 100 ml lapte.
Cake: mix all the ingredients: oil, 150 g sugar, flour, baking powder, cocoa and 100 ml of milk.
Turnam compozitia de oua peste caramelul intarit , iar peste aceasta compozitie blatul de cacao.
Pour egg mixture over the hardened caramel and cocoa cake over this mixture.
Vasul il punem intr-o alta tava cu apa si il bagam la cuptor pentru 45-50 minute. Baza trebuie sa stea in apa mereu. Completati daca se evapora.
Place the pan in another tray of water and cook in the oven for 45-50 minutes. The base must always be in the water. Fill if she evaporate.
Dupa racire o intoarcem. Se serveste rece.
After cooling, we overturn it. Serve cold.
Bon appetit!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu