Ingrediente / ingredients:
Pentru briose / for the cupcakes:
- 125 g unt - 125 g butter
- 125 g zahar - 125 g sugar
- 2 oua mari - 2 large eggs
- 125 g faina - 125 g flour
- o lingurita de praf de copt - A teaspoon of baking powder
- 2 linguri de lapte - 2 tablespoons milk
- o esenta de vanilie - A vanilla
Pentru crema / for the cream:
- 75 g unt - 75 g butter
- 2 linguri de lapte - 2 tablespoons milk
- o esenta de vanilie - A vanilla
- 225 g zahar pudra - 225 g powdered sugar
Intr-un vas punem untul moale, zaharul, ouale (eu am pus 3 oua mai mici), faina, laptele, praful de copt si esenta de vanilie.
In a bowl 
put the soft butter, sugar, eggs (I put 3 small eggs), flour, milk, baking 
powder and 
vanilla.
Amestecam pana se incorporeaza toate ingredientele.
Turnam compozitia in formele de briose. Am pus pana la jumatatea formei pentru ca vor creste. 
Leave 
them in the 
oven about 
15-20 minutes. Do not open 
the oven door  because 
it will 
leave.
Crema: amestecam toate ingredientele pana obtinem o crema pufoasa.
Cu un cutit lat ungem briosele cu un strat consistent de crema.
 With a knife with a thick layer brush the cupcakes with  cream.
Eu le-am ornat cu fulgi de ciocolata si cocos dar puteti folosi si fructe proaspete.








 
 
facem schimb? :)
RăspundețiȘtergerete pup coco!
RăspundețiȘtergereQue delícia!!
RăspundețiȘtergereBeijinhos,
Lia.
Buonissimi, mi piacciono tantissimo :)
RăspundețiȘtergereUn bacio
Kiss and hugs Daniela, Lia!
RăspundețiȘtergeresuper!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Adnia!
Ștergere