marți, 9 octombrie 2018

Salata aromata de cartofi / Tangy Potato Salad



Dacă vă place  muștarul, vă va plăcea această combinație. Este, de asemenea, foarte aromat cu tarhon, utilizat în dressing.

If you like a good kick of mustard, you'll love this combination. It's also very flavoured with tarragon, used in dressing.


- 3-4 cartofi fierti - 3-4 boiled potatoes
- 100 g piept de pui - 100 g chiken breast
- 15 ml mustar Dion - 15 ml Dion mustard
- 45 ml ulei masline  - 45 ml olive oil
- 30 ml otet din vin alb - 30 ml white wine vinegar
- 75 g ceapa rosie tocata - 75 g chopped red onion
- 125 ml maioneza - 125 ml mayonnaise
- 2  linurite  de tarhon uscat - 2 tsp dried tarragon
- un ou fiert - a boiled egg
- o ridiche - a radish
- un castravete - a cucumber
- ardei iute , sare si piper dupa gust - hot pepper, salt and pepper to taste

Pentru inceput pregatim dressingul : amestecam otetul, mustarul si uleiul.
Dupa ce s-au racit cartofii, ii taiem cubulete si ii punem intr-un bol. Adaugam restul ingredientelor.

First prepare the dressing: Mix vinegar, mustard and oil.

After the potatoes have cooled, cut them and place them in a bowl. Add the rest of the ingredients.


Asezonam si le amestecam usor. Lasam cartofii sa absoarba mirodeniile cam 30 de minute inainte de servire.

Season, then toss gently to combine. Leave to stand for at least 30 minutes.

Bon appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu