marți, 24 februarie 2015
Prajitura cu portocale si migdale / Orange and almond cake
Ingrediente / ingredients:
- 5 oua - 5 eggs
- 2 portocale - 2 oranges
- 225 g migdale macinate - 225 g ground almonds
- 200 g zahar - 200 g sugar
- o lingurita praf de copt - One teaspoon baking powder
- zahar pudra pentru ornat - Powdered sugar for garnish
Portocalele intregi le punem la fiert. Trebuie sa fie cu coaja subtire ca sa nu fie amare. Dupa ce au fiert, le scurgem bine, le lasam sa se raceasca si le bagam la blender.
Put Oranges to boil. Must have thin crust . Once cooked, drain them well, let them cool and stuffing them in blender.
Batem ouale cu zaharul pana se topeste acesta.
Beat eggs with sugar until it melts.
Adaugam praful de copt si migdalele. Amestecam usor ca sa nu se lase compozitia.
Add baking powder and almonds. Stir gently.
Adaugam portocalele si amestecam usor pana se incorporeaza. Compozitia o turnam intr-o forma si o bagam la cuptor 45 minute.
Add the oranges and mix gently to incorporate. Poured the composition into a form and bake for 45 minutes.
O lasam sa se raceasca in forma si apoi o pudram cu zahar pudra.
A leave to cool in form and then powder with powdered sugar.
Bon appetite!!!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Sarà profumatissima!!!!!!!
RăspundețiȘtergerePortocalele se fierb cu tot cu coaja?
RăspundețiȘtergereCat de furmos arata! O culoare superba care te imbie la masa :)
RăspundețiȘtergereLa cate grade sa fie cuptorul?
RăspundețiȘtergere180 grade
Ștergere