miercuri, 16 septembrie 2015

Bors de peste / Fish Soup



Ingrediente / ingredients:

- 2 capete de peste - eu am avut somon - trunchi de peste - cozi de peste - 2 fish heads  - I had salmon - trunk fish - fish tails
- o telina - A celery
- un pastarnac - A parsnip
- 2-3 morcovi - 2-3 carrots
- o ceapa mare - A large onion
- un ardei rosu - A red pepper
- 3-4 linguri de otet - 3-4 tablespoons of vinegar
- 4 rosii coapte bine - 4  tomatoes 
- 2 cartofi - 2 potatoes
- leustean - lovage

Fierbem pestele.

Boil the  fish.



Dupa ce pestele a fiert il scoatem, strecuram zeama si adaugam legumele taiate cubulete.

After you get the fish cooked, strain the broth and add the diced vegetables.




Dupa ce au fiert legumele, adaugam rosiile  tocate marunt sau date pe razatoare.

After boiling the vegetables, add chopped tomatoes.



La final adaugam carnea,  otetul si leusteanul.

Pofta buna!

Finally add the fish meat, vinegar and lovage.

Bon Appetite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu