marți, 15 septembrie 2015

Cotlet de porc la tava / Baked pork chop



Ingrediente / ingredients:

- 500 g cotlet de porc - 500 g pork chops
- un ardei capia - A red pepper
- 100 g sunculita afumata - 100g smoked bacon
- o ceapa rosie - A red onion
- usturoi - Garlic
- un pahar de vin alb - A glass of white wine
- o lingurita de salvie uscata - A teaspoon of dried sage
- boia de ardei iute - dupa gust - Paprika - to taste
- cimbru - thyme

Taiem carnea felii. O punem la marinat cu usturoi, vin, ulei de masline si cimbru. Trebuie sa stea la marinat cel putin 2 ore.

Cut the meat into slices. Marinated with garlic , wine, olive oil and thyme. It should stay to marinate at least 2 hours.



O asezam intr-o tava, adaugam ardeiul si sunculita, eu am puso sub carne. Pe fiecare felie de carne punem si putina boia. Turnam si marinata si o bagam la cuptor la foc mic pana se rumeneste frumos.

Place it in a pan, add pepper and bacon. I placed the bacon under the meat. On each slice of meat put a  little paprika . Pour marinade and a stuffing in the oven on low heat until nicely browned.


Dupa ce s-a facut carnea, o scoatem si tot sosul format, impreuna cu legumele le bagam la blender si formam un sos mai gros. Sosul format il turnam peste carne si mai bagam pentru 5 minute la cuptor.


After the meat is cooked we put aside to make the sauce.We stuffing the vegetables in blender and form a thick sauce. We pour the sauce  over the meat and put the tray in the oven  for 5 minutes.


Se serveste fierbinte cu orice garnitura. Eu am facut piure.

Pofta buna!

Serve hot with any garnish. I made mashed potatoes.

Bon Appetite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu