miercuri, 28 octombrie 2015

Tarta cu branza / Cheese Tart



Ingrediente / ingredients:

- 100 g unt - 100 g butter
- 5 oua - 5 eggs
- o lingurita rasa de sare - A teaspoon of salt
- 250 g faina - 250 g flour
- 100 g parmezan - 100 g parmesan
- 100 g branza dulce de vaci - 100 g cottage cheese
- 100 g telemea sarata - 100 g Salty cheese 
- 100 ml smantana - 100 ml cream
- optional chimen - Optional cumin

Punem intr-un castron faina, sarea, untul taiat cubulete si un ou.

Put in a bowl the flour, salt, diced butter and an egg.



Formam un aluat sfaramicios, il punem intr-o folie si il bagam la frigider aproximativ o ora.

Form a crumbly dough, put it in a wrap and stuffing it in the fridge about an hour.




Crema de branza: punem intr-un castron toata branza si o amestecam putin. Adaugam ouale , chimenul si smantana. Formam o crema fina.

Cream cheese: put in a bowl mix all the cheese and egg less. Add eggs , cumin and cream. Form a smooth cream.




Aluatul il intindem si il punem in forma. Il intepam cu o furculita si il bagam la cuptor pentru 10 minute.

The dough stretch it and put it in shape. Il pierced with a fork and stuffing it in the oven for 10 minutes.



Dupa 10 minute, turnam compozitia de branza si bagam la cuptor pana se rumeneste frumos.

After 10 minutes, pour the composition of cheese and baked until nice golden brown .



Se poate pune putin cascaval ras deasupra.
Se serveste calda dar este buna si rece.

You can put a little grated cheese on top.
Serve warm or cold .



Bon Appetite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu