Ingrediente / ingredients:
- 250 g paste - 250 g Pasta
- 100 g pancetta - 100 g pancetta
- 200 g branza emmental - 200 g Emmental cheese
- 4 oua - 4 eggs
- o lingura de unt - A tablespoon of butter
- 50 g telemea - 50 g cheese
Prajim putin pancetta. Nu punem ulei in tigaie pentru ca este destul de grasa.
Fried pancetta. Do not put oil in the pan that is enough fat.
Ungem o tava cu unt. Amestecam ouale cu telemeaua si turnam peste pastele fierte conform timpului indicat pe pachet. Eu am cumparat paste proaspete.
Brush a baking tray with butter. Mix the eggs with cheese and pour over the cooked pasta . I bought fresh pasta.
Adaugam pancetta si branza emmental si amestecam usor.
Add the pancetta and Emmental cheese , stir gently.
Pastram putina branza Emmental pentru a pune deasupra cu 2-3 minute inainte de a scoate tava din cuptor.
Saved some Emmental cheese to put over before removing the pan from the oven.
Se servesc calde.
Serve warm.
Bon Appetite!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu