Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

vineri, 9 martie 2012

Carne de porc in vas roman

Ingrediente:
- 500g carne macra de porc
- 4-5 catei de usturoi
- 2-3 lingurite de CONDIPISC
- o lingurita de cimbru
- o lingurita de condiment pentru grill
- cartofi

Asezam carnea taiata bucati potrivite, in vasul roman. O condimentam bine, adaugam cateii de usturoi zdrobiti si dam la cuptor pana se rumeneste putin.
Adaugam cartofii si mai dam la cuptor pana se patrund bine.

Cand s-au patruns bine cartofii scoatem vasul din cuptor si servim preparatul cald.

Am ornat cu putin ulei picant si am servit imediat.
Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Monica (kamela)9 martie 2012, 22:14

    Nu pot sa spun decat, Delicios!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte gustos!Chiar aseara am facut si eu ceva asemanator in vas roman:)!pupici!

    RăspundețiȘtergere