sâmbătă, 18 mai 2013
Cartofi noi aromati / Flavored new potatoes
Ingrediente / ingredients:
- cartofi noi - Potatoes
- rozmarin - rosemary
- ulei de masline - Olive oil
- oregano - oregano
- 3-4 catei de usturoi - 3-4 cloves of garlic
- sare si piper - Salt and pepper
- o lingurita de unt - A teaspoon of butter
- smantana - sour cream
- marar - dill
- parmezan - parmesan
Spalam bine cartofii si ii asezam intr-un vas pentru cuptor.
Wash the potatoes and put it in a tray.
Ii stropim cu putin ulei de masline, adaugam usturoi strivit, oregano, rozmarin, sare, piper si untul.
Sprinkle them with a little olive oil, add the crushed garlic, oregano, rosemary, salt, pepper and butter.
Ii lasam la cuptor pana se rumenesc frumos.
We let in the oven until nicely browned.
Separat facem un sos din smantana, marar, usturoi, sare si piper.
Separately make a sauce of sour cream, dill, garlic, salt and pepper.
Se servesc fierbinti cu parmezan ras ca atare sau ca o garnitura la friptura preferata.
Serve hot with grated Parmesan.
Bon appetit!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce poftă îmi e de cartofi noi!
RăspundețiȘtergereImi plac la nebunie!
ȘtergereDeliciosi!! Abia astept sa mananc si eu cartofi noi :)
RăspundețiȘtergereSunt preferatii mei!
ȘtergereQue delícia!
RăspundețiȘtergereÎntotdeauna delicioși!
RăspundețiȘtergereAsa e!
ȘtergereHehe...i-am incercat si eu...si am pus si putin marar pe ei...au iesit exceptionali :D
RăspundețiȘtergereMa bucur ca ti-au placut!
ȘtergereYum, potatoes and sour cream with dill-- this version looks delicious and easy. Roasted is best!
RăspundețiȘtergereThanks, Mary!
Ștergere