- 6 oua - 6 eggs
- 6 linguri de faina - 6 tablespoons flour
- 6 linguri de zahar - 6 tablespoons sugar
- 3 linguri de apa - 3 tablespoons water
- esenta de vanilie - Vanilla
- 3 linguri de ulei - 3 tablespoons oil
- o lingurita de praf de copt - A teaspoon of baking powder
- visine proaspete sau congelate - Fresh or frozen cherries
Facem un sirop din apa si zahar. Lasam pe foc pana se topeste tot zaharul.
Ouale le separam si batem albusul spuma tare. Adaugam treptat siropul fierbinte, mixand continuu. Adaugam galbenusurile, esenta de vanilie, uleiul, praful de copt si faina. Mixam usor pana se incorporeaza toate ingredientele.
Make a syrup of water and sugar. We leave on fire until all the sugar melts.
Beat the egg whites well, with a pinch of salt, until hard peaks are formed. Gradually add hot syrup, mixing continuously. Add the egg yolks, vanilla, oil, baking powder and flour. Mixing gently until all ingredients are incorporated.
Tapetam cu hartie de copt o forma de copt. Eu am folosit una cu peretii detasabili. Turnam compozitia formata si dam la cuptor, la foc mic, pentru 10-15 minute.
Baking paper lined baking tin. I used one with removable walls. Pour form and give the oven on low heat for 10-15 minutes.
Dupa 10 minute, scoatem tava si adaugam visinele.
After 10 minutes, remove the pan and add cherries.
Mai lasam la copt pana aluatul este copt.
May leave in the oven until the dough is baked.
Dupa ce se raceste, pudram cu zahar pudra si putem servi.
Once cooled, dusted with powdered sugar and you can serve.
Pofta buna!
Bon appetit!
Tem um aspecto tão lindo!
RăspundețiȘtergereThanks, Luisa!
ȘtergerePutin acrut de la visine,o bunatate nu alta!
RăspundețiȘtergereTe pup!
Visinele astea au fost chiar dulci! A iesit perfect! Te pup!
ȘtergereChe buona, ha un aspetto incantevole!
RăspundețiȘtergereGrazie, Giuliana!
ȘtergereCe bunatate de prajitura!!!
RăspundețiȘtergereExcelenta! Deja este ceruta ''tura 2''!
Ștergereasta chiar e o incantare pt. papilele gustative!
RăspundețiȘtergereMultumesc, Adnia!
ȘtergereOlá...
RăspundețiȘtergereQue bela sugestão...
Beijocas..
http://nacozinhadaleonor.blogspot.pt/
Thanks Leonor!
ȘtergereQuelle recette de m***** ! bonjour le gachis ! il manque des etapes, c'est incomprehensible... decue, vraiment decue...
RăspundețiȘtergereSi vous n'avez pas la recette, c'est votre problème. D'autres ont parfaitement compris. Ne manquez aucune étape.
Ștergere