sâmbătă, 23 septembrie 2017

Yufka cu carne tocata / Yufka with minced meat


Ingrediente / Ingredients:

- un pachet de foi yufka - a package of yufka sheets
- 500 g carne tocata de porc - 500 g of pork minced meat
- o ceapa - an onion
- 2 linguri de pasta de tomate - 2 tablespoons of tomato paste
- o lingurita de praf de usturoi - a teaspoon of garlic powder
- o legatura de patrunjel - a bunch of parsley
- sare, piper si fulgi de ardei iute dupa gust  - salt, pepper and chilli peppers to taste
- mozzarela  - mozzarella

Pentru inceput pregatim carnea. O calim in 3-4 linguri de ulei de masline, adaugam ceapa, pasta de tomate  si condimentele. Mai lasam 2-3 minute , adaugam patrunjelul tocat si este gata.

First we prepare the meat. Fry it in 3-4 tablespoons of olive oil, add onion, tomato paste and spices. Let's leave it 2-3 minutes, add chopped parsley and it's ready.


Intindem foile yufka, adaugam carne si o felie de mozzarela.

In yufka, add meat and a slice of mozzarella.


Impaturim foile si le punem la prajit in baie de ulei.

Fold the sheets and fry them in an oil bath.


Le scoatem pe un servet absorbant pentru a elimina excesul de ulei.
Le servim calde cu ketchup.

Take them out on an absorbent cloth to remove excess oil.
Serve them hot with ketchup.

Bon appetit!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu