joi, 1 mai 2014
Varza calita cu carnati de Plescoi / Cabbage with Plescoi sausage
Ingrediente / ingredients:
- varza murata - pickled cabbage
- 500 g carnati de plescoi - 500 g Plescoi sausage
- boia iute - paprika
- cimbru - thyme
- 3-4 linguri de ulei de masline - 3-4 tablespoons olive oil
- 500 ml suc de rosii - 500 ml of tomato juice
- 2-3 foi de dafin - 2-3 bay leaves
Tocam marunt varza si o punem intr-o tava cu 3-4 linguri de ulei de masline. Deasupra presaram boia , cimbru si dafinul. O bagam la cuptor pana se inmoaie.
Cut cabbage into small pieces and put it in a pan with 3-4 tablespoons of olive oil. Sprinkle paprika, thyme and bay leaves. Put in the oven until is soft.
Adaugam carnatii de Plescoi.
Add Plescoi.sausages .
Dupa ce s-a inmuiat bine varza adaugam sosul de rosii si lasam pana se patrunde bine.
After the cabbage has softened add the tomato sauce and leave until it gets better.
Se serveste fierbinte cu mamaliguta.
Serve hot with polenta.
Bon appetit!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un plato buenisimo.
RăspundețiȘtergereFeliz dia.
O bunatate...mie dor de asa un fel de mancare! ciao!
RăspundețiȘtergereAs manca si cu ochii, atat de mult imi place varza calita!.
RăspundețiȘtergere