Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

luni, 23 aprilie 2012

Timpul necesar prepararii carnii

TIMPUL NECESAR PENTRU PRAJIREA CARNII IN TIGAIE

- peste - 10 - 20 minute
- miel - 10 - 15 minute
- muschi de vaca - 10 - 15 minute
- muschi de vitel - 8 - 10 minute
- snitel de vaca - 15 - 20 minute
- snitel de vitel - 8 - 10 minute
- snitel de porc - 10  - 15 minute

TIMPUL NECESAR PENTRU PREPARAREA FRIPTURILOR LA CUPTOR

- vanat - 2 - 2 1/2 ore
- cotlete sau pulpa de porc - 2 ore
- purcel - 2 1/2 - 3 ore
- manzat - 1 ora si jumatate
- carne de vitel (capac) - 1 ora si 20 minute
- miel - 1 1/2 - 2 ore
- pui - 1 ora
- gaina - 1 1/2 - 2 ore
- gisca - 3 1/2 - 4 ore
- curca - 3 - 3 1/2 ore
- rata - 1 ora si jumatate


Precizez ca timpul este pentru foc mic si depinde mult de cuptorul pe care il aveti ( prepararea poate dura cu 10 - 15 minute in plus sau in minus).






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu