Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

sâmbătă, 25 iunie 2016

Chocolate Oreo Cake


Am facut acest tort pentru fetita mea care a implinit 3 anisori. Am folosit biscutii oreo pentru ca sunt preferatii ei, iar crema a fost delicioasa.

I made this cake for my daughter who made 3 years old. I used Oreo biscuits because they are her favorites and cream was delicious.

Ingrediente / ingredients:

Pentru blat / For cake:
- 7 oua - 7 eggs
- 7 linguri de zahar - 7 tablespoons sugar
- 2 lingurite praf de copt - 2 teaspoons baking powder
- 5 linguri de faina - 5 tablespoons flour
- 3 linguri de cacao - 3 tablespoons cocoa
- 7 linguri de ulei - 7 tablespoons oil
- o esenta de rom - A rum

Pentru crema / Cream:
- 1 kg mascarpone - 1 kg mascarpone
- 400 ml frisca - 400 ml cream
- 32 biscuiti oreo  - 32 Oreo biscuits
- 2-3 linguri zahar pudra  - 2-3 tablespoons powdered sugar
- o esenta de vanilie - A vanilla

Decor / Decoration: 
- 4 biscuiti oreo - 4 Oreo biscuits
- mini biscuti oreo - Mini Oreo biscuits

Pentru inceput facem blatul: batem spuma albusurile cu un praf de sare si zahar. Adaugam galbenusurile si restul ingredientelor. Coacem blatul la foc mic pana trece testul scobitorii. Il lasam sa se raceasca si il taiem in 3.

Crema: amestecam frisca cu mascarpone, esenta de vanilie , zaharul pudra si biscutii oreo maruntiti.

We begin woth cake: beat the egg foam with a pinch of salt and sugar. Add egg yolks and other  ingredients. Bake the cake over low heat until toothpick pass the test. Leave it to cool and cut it in three.

Cream: Mix the cream with mascarpone, vanilla, sugar and crumbled Oreo biscuits.


Eu am insiropat putin blatul pentru ca imi nu-mi place sa fie uscat. Siropul l-am facut din apa, zahar si o esenta de vanilie, dar este optional. Am insiropat tortul si l-am umplut cu crema.

moist the cake because I do not like to be dry. I made the syrup  from water, sugar and vanilla, but is optional. I moist the cake and fill it with cream.


Se orneaza dupa preferinta.
Inainte de servire se tine cel putin 4 ore la rece.

Pofta buna!

Garnish as desired.
Before serving it keep  at least 4 hours to refrigerate.

Bon Appetite!

2 comentarii: