marți, 13 decembrie 2011

Cus Cus

Ingrediente:
- o punga de cus cus
- o ceapa
- un morcov
Ceapa o calim in putin ulei pana devine sticloasa. Adaugam morcovul ras pe razatoarea mica si lasam pana se inmoaie bine.

Cus Cusul il pregatim conform instructiunilor de pe pachet.

Dupa ce s-a fiert, il scurgem , il clatim cu apa rece si il turnam in tigaia cu legume. Lasam sa se rumeneasca putin, potrivim de sare si piper .

Se poate servi ca garnitura la orice fel de mancare. Noi am servit cu carnati ardelenesti si muraturi.
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. am incercat si eu cus-cus prin Maroc si nu prea ma prins...poate daca il fac eu?! cine stie, o sa incerc.

    RăspundețiȘtergere
  2. This sounds delicious and I love how you have served it. This is my first visit to your blog, so I took some time to browse through your earlier posts. I'm so glad did that. I really like the food and recipes you share with your readers and I'll definitely be back. I hope you have a great day. Blessings...Mary

    RăspundețiȘtergere
  3. Viviana, incearca sa-l pregatesti tu acasa cu ce iti place! Sigur iti va placea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am gatit cuc cus dar am sa incerc, mai ales ca i-ai facut atata reclama!! arata f bine, presupun ca si gustul e pe masura!

    RăspundețiȘtergere
  5. trebuie sa incerc si eu cus cus - ul. cred ca e gustos

    RăspundețiȘtergere