sâmbătă, 28 iulie 2012
Naan - paine indiana
Ingrediente:
- o cescuta de apa calduta
- 2 linguri de ulei
- faina cat cuprinde
- 4 linguri de smantana
- o lingurita de zahar
- o lingurita de sare
- o lingurita de praf de copt
- putin unt topit pentru uns
- oregano
Ingredients:
- A cup of warm water
- 2 tablespoons oil
- Flour as much
- 4 tablespoons sour cream
- A teaspoon of sugar
- A teaspoon of salt
- A teaspoon of baking powder
- A little melted butter for greased
- oregano
Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat nelipicios si usor de framantat.
Mix all the ingredients to obtain a non-stick dough.
Lasam 30 de minute la crescut intr-un loc cald.
Incingem cuptorul - regula esentiala in coacerea acestei paini.
Formam painicile de diferite marimi, le ungem cu unt topit si presaram oregano deasupra.
Let rise for 30 minutes in a warm place.
Preheat oven - usually essential baking this bread.
We form the bread of different sizes, Brush them with melted butter and sprinkle oregano on top.
Lasam la cuptor pana se rumenesc frumos. Se fac foarte repede.
Se servesc calde dar reci sunt mult mai bune. Le-am tinut acoperite cu un prosop peste noapte , iar dimineata erau foarte fragede .
Leave in oven until nicely browned. They bake very fast.
Serve warm but cold is much better. I keep covered with a towel overnight.
Pofta buna!
Bon appetite!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
O aspecto é uma delícia!
RăspundețiȘtergereDe ceva vreme tot ma tin sa fac aceasta paine naan, si nu am reusit!Arata tare bine!
RăspundețiȘtergereSi eu sper sa o fac curand...
RăspundețiȘtergeretare bune cred ca e painica asta, ar trebui sa ma reapuc si eu de paine facuta in casa :D Pup
RăspundețiȘtergereCat de bine arata.Si ce miros ai facut tu in bucatarie,nu vreau sa ma gandesc.Pup!
RăspundețiȘtergereSunt delicioase! Iar mirosul este divin!
Ștergeresunt tare bune, de cand le-am facut prima data m-am indragostit de ele si-mi place ca aluatul se preteaza bine la congelare.
RăspundețiȘtergerefoarte buna , am mancat !
RăspundețiȘtergereThank you so much for this recipe. Naan bread has become so popular in Canada. Also, I am happy to be following your blog via Google Friends Connect.
RăspundețiȘtergereaaa...sa mi zici ce te intereseaza :)
RăspundețiȘtergerecarmen_g39@yahoo.com
Delicioasa !:)
RăspundețiȘtergereRevin la bloguletul tau culinar imediat ce am timp;arata atragator !:)
Pupici !
Thank you so much for visiting my blog. I love Naan bread:)
RăspundețiȘtergeresembra delizioso, è da parecchio tempo che giro intorno a questa ricetta, ma non trovo mai il coraggio di provarla. Complimenti.
RăspundețiȘtergere