sâmbătă, 28 iulie 2012

Naan - paine indiana


Ingrediente:
- o cescuta de apa calduta
- 2 linguri de ulei
- faina cat cuprinde
- 4 linguri de smantana
- o lingurita de zahar
- o lingurita de sare
- o lingurita de praf de copt
- putin unt topit pentru uns
- oregano

Ingredients:

- A cup of warm water
- 2 tablespoons oil
- Flour as much
- 4 tablespoons sour cream
- A teaspoon of sugar
- A teaspoon of salt
- A teaspoon of baking powder
- A little melted butter for greased
- oregano

Amestecam toate ingredientele pana obtinem un aluat nelipicios si usor de framantat.

Mix all the ingredients to obtain a non-stick dough.
Lasam 30 de minute la crescut intr-un loc cald.
Incingem cuptorul - regula esentiala in coacerea acestei paini.
Formam painicile de diferite marimi, le ungem cu unt topit si presaram oregano deasupra.

Let rise for 30 minutes in a warm place.
Preheat oven - usually essential baking this bread.
We form the bread of different sizes, Brush them with melted butter and sprinkle oregano on top.


Lasam la cuptor pana se rumenesc frumos. Se fac foarte repede.
Se servesc calde dar reci sunt mult mai bune. Le-am tinut acoperite cu un prosop peste noapte , iar dimineata erau foarte fragede .

Leave in oven until nicely browned. They bake very fast.
Serve warm but cold is much better. I keep covered with a towel overnight.

Pofta buna!
Bon appetite!

13 comentarii:

  1. De ceva vreme tot ma tin sa fac aceasta paine naan, si nu am reusit!Arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. tare bune cred ca e painica asta, ar trebui sa ma reapuc si eu de paine facuta in casa :D Pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de bine arata.Si ce miros ai facut tu in bucatarie,nu vreau sa ma gandesc.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt tare bune, de cand le-am facut prima data m-am indragostit de ele si-mi place ca aluatul se preteaza bine la congelare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Thank you so much for this recipe. Naan bread has become so popular in Canada. Also, I am happy to be following your blog via Google Friends Connect.

    RăspundețiȘtergere
  6. aaa...sa mi zici ce te intereseaza :)
    carmen_g39@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Delicioasa !:)
    Revin la bloguletul tau culinar imediat ce am timp;arata atragator !:)
    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  8. Thank you so much for visiting my blog. I love Naan bread:)

    RăspundețiȘtergere
  9. sembra delizioso, è da parecchio tempo che giro intorno a questa ricetta, ma non trovo mai il coraggio di provarla. Complimenti.

    RăspundețiȘtergere