luni, 9 iulie 2012
Snitel de pui la cuptor
Ingrediente:
- un piept de pui
- 2 oua
- faina
- pesment
- boia iute sau dulce - dupa gust
Portionam pieptul.
Batem ouale bine cu sare si piper. Punem in farfurii separate faina pe care o amestecam cu boiaua si pesmetul separat.
Dam bucatile de piept prin ou, apoi prin faina, iar prin ou si la sfarsit prin pesmet. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Lasam la foc mic pana se rumenesc frumos.
Sunt foarte crocante si delicioase!
Se servesc cu ce garnitura preferati sau chiar si simple!
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi place mult snitelul la cuptor :)
RăspundețiȘtergereDaca iti place parmezanul poti sa amesteci cu pesmetul si vei obtine un snitel si mai aromat ;)
O saptamana minunata, pupici!
Imi plac mult, eu as adauga pe langa ele o salata de rosii si ceapa, preferata mea!
RăspundețiȘtergereMai sanatoase decat cele prajite.Imi plac mult.Te pup!
RăspundețiȘtergereNu am mai vazut in versiunea asta... dar imi plac! Crocate!
RăspundețiȘtergere