luni, 9 iulie 2012

Snitel de pui la cuptor


Ingrediente:
- un piept de pui
- 2 oua
- faina
- pesment
- boia iute sau dulce - dupa gust
Portionam pieptul.

Batem ouale bine cu sare si piper. Punem in farfurii separate faina pe care o amestecam cu boiaua si pesmetul separat.

Dam bucatile de piept prin ou, apoi prin faina, iar prin ou si la sfarsit prin pesmet. Le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Lasam la foc mic pana se rumenesc frumos.
Sunt foarte crocante si delicioase!
Se servesc cu ce garnitura preferati sau chiar si simple!

Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Imi place mult snitelul la cuptor :)
    Daca iti place parmezanul poti sa amesteci cu pesmetul si vei obtine un snitel si mai aromat ;)
    O saptamana minunata, pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac mult, eu as adauga pe langa ele o salata de rosii si ceapa, preferata mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai sanatoase decat cele prajite.Imi plac mult.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am mai vazut in versiunea asta... dar imi plac! Crocate!

    RăspundețiȘtergere