Ingrediente/Ingredients:
- 200g carne tocata - 200g minced meat
- vinete coapte - Baked eggplant
- cartofi - potatoes
- o ceapa - An onion
- un ardei - A pepper
- o ceapa - An onion
- 2 rosii - - 2 tomatoes
- un ou - An egg
- 2-3 linguri de smantana - 2-3 tablespoons of sour cream
- 100 ml lapte - 100 ml of milk
- telemea - cheese
- un dovlecel - zucchini
Calim cartofii taiati rondele.
Fry
the potatoes.
Intr-o tava unsa cu unt, asezam un strat de cartofi si turnam laptele peste ei.
In a pan
greased with butter, place a layer of potatoes and pour milk over them.
Urmeaza un strat de dovlecel taiat rondele.
Follow a
layer of sliced zucchini.
Vinetele coapte le scurgem foarte bine inainte de a le pune in musaca.
Drain well the cooked eggplant before putting them in moussaka.
Braised meat a little, and add over eggplant. Put grated cheese over the meat, thinly sliced onion, pepper and tomato slices.
Ultimul strat va fi de cartofi si dovlecel.
The
last layer should
be potatoes and zucchini.
Acoperim cu folie alimentara si dam la cuptor la foc mic, cca 45 de minute.
Cover with foil and give the food in the oven at low heat,
about 45
minutes.
Scoatem folia si turnam deasupra un amestec dintr-un ou si smantana.
Remove foil and pour over a mixture of egg and cream.
Lasam la cuptor pana se rumeneste frumos.
We
leave in the oven
until nicely browned.
Se serveste fierbinte!
Serve hot!
Pofta buna!
Bon appetit!
vaaiii, sunt mare amatoare de musaca, buna idee, mai ales ca primesc musafiri si chiar nu stiam ce sa fac mult si bun ;)
RăspundețiȘtergerePrivesc la musacaua ta cu pofta.Nu am facut pana acum asa musaca.Te pup!
RăspundețiȘtergereMultumesc, te urmaresc si eu acum
RăspundețiȘtergerepuup
http://simplement-heureuse.blogspot.ro/
;;) Frumoasa musaca si numai bunataturi ai pus in ea! Pupici
RăspundețiȘtergerece bunatate si ce combinatie interesanta.....yummyyyyyyyy :)
RăspundețiȘtergereMMmmmm, un deliciu pentru papila mea!
RăspundețiȘtergere