marți, 16 octombrie 2012
Sufleu de conopida / Cauliflower soufflé
Ingrediente:
- o conopida
- 5 oua
- branza mai sarata
- putin unt
- oregano
- 2 linguri de faina
Ingredients:
- A cauliflower
- 5 eggs
- Saltier cheese
- Some butter
- oregano
- 2 tablespoons of flour
Amestecam ouale batute bine cu branza, faina si oregano.
Mix well the eggs with cheese, flour and oregano.
Conopida o fierbem inainte in apa cu sare. O desfacem buchetele si o punem intr-o forma tapetata cu hartie de copt.
Boil the Cauliflower in salted water before. Break bouquets and put in a form lined with baking paper.
Adaugam compozitia de oua si cateva cubulete de unt deasupra.
Add egg mixture and a few cubes of butter on top.
Dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Put in the oven until nicely browned.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ne kadar güzel ve leziz görünüyor. Ayrıca çok iştah açıcı olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık.
RăspundețiȘtergereSaygılar.
Wow, ador conopida! Trebuie sa fie tare bun!
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Ribana, a fost excelenta!
ȘtergereAcum este momentul sa profitam de frumusetea conopidei si sa o exploatam in tot felul de preparate!
RăspundețiȘtergereIdee super!:)
Asa e Alina!!!!! o sa prepar si o supa crema, curand!
ȘtergereScuze, Adina! :))
Ștergerelooks so delicious!
RăspundețiȘtergereAddicted
http://cookaddiction.blogspot.pt/
Thank you addicted!
ȘtergereEstá realmente muito apetitoso!
RăspundețiȘtergerethank you Luisa!
ȘtergereDelicios preparatul!! O portie mai ai si ptr mine?!
RăspundețiȘtergereo portie mai am, te servesc cu placere!
ȘtergereOla gatesti aproape in fiecare zi?? Doamne si arata totul bine pe aici :) In general ce este cu carne si foarte multe deserturi ma intereseaza
RăspundețiȘtergereaproape in fiecare zi! Multumesc pentru complimente!
Ștergereit looks so good. yummy!
RăspundețiȘtergereKiss
Thanks Ricardo!
ȘtergereIt looks so delicious.I like to cook and eat cauliflower.
RăspundețiȘtergereThank you for your visit and comment to my blog.
With all my best wishes, Pırıl.