marți, 16 octombrie 2012

Sufleu de conopida / Cauliflower soufflé



Ingrediente:
- o conopida
- 5 oua
- branza mai sarata
- putin unt
- oregano
- 2 linguri de faina

Ingredients:

- A cauliflower
- 5 eggs
- Saltier cheese
- Some butter
- oregano
- 2 tablespoons of flour

Amestecam ouale batute bine cu branza, faina si oregano.

Mix well the eggs with cheese, flour and oregano.
Conopida o fierbem inainte in apa cu sare. O desfacem buchetele si o punem intr-o forma tapetata cu hartie de copt.

Boil the Cauliflower in salted water before. Break bouquets and put in a form lined with baking paper.
Adaugam compozitia de oua si cateva cubulete de unt deasupra.
Add egg mixture and a few cubes of butter on top.
Dam la cuptor pana se rumeneste frumos.
Put in the oven until nicely browned.

Pofta buna!

17 comentarii:

  1. Ne kadar güzel ve leziz görünüyor. Ayrıca çok iştah açıcı olmuş. Ellerinize, emeğinize sağlık.

    Saygılar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, ador conopida! Trebuie sa fie tare bun!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acum este momentul sa profitam de frumusetea conopidei si sa o exploatam in tot felul de preparate!
    Idee super!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. looks so delicious!
    Addicted
    http://cookaddiction.blogspot.pt/

    RăspundețiȘtergere
  5. Delicios preparatul!! O portie mai ai si ptr mine?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ola gatesti aproape in fiecare zi?? Doamne si arata totul bine pe aici :) In general ce este cu carne si foarte multe deserturi ma intereseaza

    RăspundețiȘtergere
  7. It looks so delicious.I like to cook and eat cauliflower.
    Thank you for your visit and comment to my blog.
    With all my best wishes, Pırıl.

    RăspundețiȘtergere