marți, 14 februarie 2012

Spaghete carbonara

Ingrediente:
- 200g bacon sau kaizer taiat felii subtiri
- jumatate de pachet de spaghete
- 200ml smantana pentru gatit
- 2 galbenusuri
- parmezan
Calim kaizerul bine.

Smantana o amestecam bine cu galbenusurile.

Pastele le fierbem cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline. Le scurgem bine.

Pastele le punem in tigaie peste kaizer si le amestecam sa se infierbante bine.

Tigaia o dam de pe foc , ca sa nu se faca omleta galbenusurile,  si turnam smantana.
Atentie: pastele trebuie sa fie fierbinti, altfel, sosul nu se omogenizeaza bine.
Parmezanul il radem, daca aveti bucata intreaga cum am avut eu. Se rade destul de greu.
Se servesc calde cu parmezan din belsug!
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Diana mea este fan paste,daca vede sigur vrea si ea.Tot mereu pregatesc pentru ea.Apetisant.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Favoritele mele.Arata tare bine...yammy.pup.xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Yammy, imi plac mult spaghetele acestea, doar ca trebuiesc mancate atunci, adica imediat dupa ce le faci, ca a doua zi nu mai au gustul acela perfect.

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine arata abia astept sa fac si eu!

    RăspundețiȘtergere