luni, 17 septembrie 2012

Bulz


Ingrediente:
- malai
- telemea
- unt
- carnati

Ingredients:

- cornmeal
- cheese
- butter
- sausages

Facem o mamaliga mai tare.
Make a stronger polenta.
Carnatii ii prajim.
We fry sausages.
Mamaliga o intindem pe un tocator si o lasam sa se raceasca bine.

Stretch Polenta on a cutting board and let it cool well.

Adaugam untul si branza.
Add butter and cheese.
Modelam o forma rotunda din mamaliga si facem o adancitura in mijloc.

Model a round of polenta and make a well in the middle.
In adancitura bagam carnatii.
Stick sausages in the middle.
Invelim bucatile in hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 de minute.
Shield in parchment paper and give the oven for 20 minutes.
Am servit cu un ou prajit deasupra.

I served with a fried egg on top.

Pofta buna!

9 comentarii:

  1. Vai ce bunatate!!! In zona noastra se face cu branza de burduf.. dar nici cu telemea n-as refuza un bulz :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O bunatate,mai ales cand este servit asa fierbinte.Pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. cu asta m-am..indopat..in vacanta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine arata, si mie imi place bulzul!

    RăspundețiȘtergere
  5. Olá,

    Eu não conhecia e adorei a invulgaridade da receita !
    Ficou com um aspecto excelente ! :)

    Beijos

    RăspundețiȘtergere
  6. Served with a fried egg on top makes it even better!

    RăspundețiȘtergere
  7. I've not seen a recipe like this before. It sounds delicious. Have a wonderful day. Blessings...Mary

    RăspundețiȘtergere
  8. You too have a yummy space,Thanx for dropping by mine & your sweet comments!!

    RăspundețiȘtergere