Faceți căutări pe acest blog

Se încarcă...

miercuri, 12 martie 2014

Chili con carne


Ingrediente / ingredients:

- 500 g carne tocata - 500 g minced meat
- 200 g fasole rosie (fiarta) - 200 g red beans (cooked)
- 200 g rosii tocate marunt - 200 g chopped tomatoes
- 2 cepe  - 2 onions
- o frunza de dafin - A bay leaf
- 2-3 catei de usturoi - 2-3 cloves of garlic
- o lingura de harissa - a tablespoon of harissa
- sare  - salt
- patrunjel - parsley

Punem carnea la inabusit, adaugam patrunjel tocat marunt si ceapa.


We fried the meat, add chopped parsley and onion.


Adaugam condimentele: usturoiul strivit, dafinul si harissa. Sarea o punem la sfarsit.

Add spices: crushed garlic, bay leaves and harissa. Put salt  at the end.


Dupa 10 minute , adaugam fasolea si rosiile.

After 10 minutes, add the beans and tomatoes.


Lasam sa fiarba la foc mic pana se intrepatrund gusturile. Adaugam sare dupa gust.

Let simmer on low heat until mingle tastes. Add salt to taste.


Se serveste fierbinte!!

Serve hot!!

Bon appetite!

14 comentarii:

  1. Adoro chilli con carne e este teu está super apetitoso Lavi!
    Beijinhos,
    Lia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi,

    You have a very nice blog; I liked the way you presented it.

    Great looking food and interesting to read. This is the first time i entered your blog so haven´t had the time to go through everything but I’m in love with your blog...

    I also have a blog. I recommend food dishes and talk about the service and ambiance of a Best Restaurants in Pune .

    Regards

    RăspundețiȘtergere
  3. adoro il chili con carne !!!! ne mangerei volentieri un piatto...complimenti e un abbraccio...

    RăspundețiȘtergere
  4. O bunatate! Eu inca n-am reusit sa prepar acasa, dar imi sta de mult gandul la asa ceva :)

    RăspundețiȘtergere