Ingrediente / ingredients:
- 350 g de nuca de cocos - 350 g coconut
- 400 g de ciocolata cu lapte - 400 g of milk chocolate
- 300 ml de lapte condensat - 300 ml of condensed milk
- 50 g de unt moale - 50 g soft butter
Amestecam nuca de cocos cu laptele condensat si untul pana obtinem o compozitie usor de modelat.
Mix coconut with condensed milk and butter to obtain a solid composition.
Din compozitia obtinuta, formam bastonasele. Puteti face orice forma doriti : bilute, patrate, orice va place si la orice dimensiune.
W e form rods Of composition obtained, . You can make any shape you want: balls, squares, whatever you like at any size.
Le bagam la frigider pana se topeste ciocolata la bain marie. Se poate inlocui 100 g de ciocolata cu lapte cu 100 g ciocolata amaruie.
Put them in the refrigerator until chocolate is melted in bain marie. It can replace 100 g milk chocolate with 100 g dark chocolate.
Dam formele prin ciocolata si le punem pe hartie de copt.
We put the forms on chocolate and place them on baking paper.
Eu le-am dat prin mai multa ciocolata ca asa ne plac, dar puteti sa le dati un strat mai subtire de ciocolata.
Se lasa la frigider cca 2-3 ore.
I have given them through so much chocolate as we like, but you can give them a thin layer of chocolate.
Leave in the fridge for 2-3 hours.
Bon appetit!
Adoro bounty, é um dos meus chocolates preferidos, a mistura do côco com o chocolate é bem a meu gosto!
RăspundețiȘtergereThanks Luisa!
Ștergere