Ingrediente:
- 500g fasole boabe fiarta
- 2 cepe tocate marunt
- 2 morcovi rasi pe razatoarea mica
- suc de rosii
- un ardei rosu sau pasta de ardei - eu am folosit pasta de ardei
- un condiment natural - vegeta de casa - CONDIPICI - il gasiti aici
- verdeata - patrunjel si marar
Ceapa o calim impreuna cu morcovul.
Cand s-au calit bine le adaugam peste fasole impreuna cu pasta de ardei.
Dupa 10 minute de clocotit adaugam sucul de rosii si lasam pana mai scade sosul. Depinde cat de zemoasa o doriti.
La final adaugam verdeata tocata marunt, acoperim cu un capac si stingem focul.
Am servit cu gogosari in otet si paine de casa.
Este o mancarica ideala pentru post!
Pofta buna!
Ce buna este! De mult nu am facut o mancare de fasole boabe. Cand eram in tara imi placea sa o mananc cu gogonele...dar si cu gogosari merge de minune.
RăspundețiȘtergereAm facut budinca ta cu mere englezeasca , a iesit o bunatate...mersi ! Am pus si pe blog reteta.
o duminica placuta!
Numai bine acum in post. Ms *)
RăspundețiȘtergere