duminică, 11 martie 2012

Tiramisu cu fructe de padure

Ingrediente:
- un pachet mare de piscoturi
- 300g fructe de padure
- 400ml frisca
- 250g mascarpone
- 500ml suc de fructe de padure
- 200g zahar
Fructele le lasam sa se dezghete, daca sunt congelate, si adaugam zaharul peste ele.

Batem frisca bine si adaugam mascarponele.

Fructele le pasam, pana obtinem un piure.

Adaugam 3-4 linguri de piure de fructe peste crema de mascarpone si amestecam bine cu mixerul.

Intr-o tava punem un strat subtire de crema, inmuiem piscoturile in sucul de fructe si le asezam uniform in tava. Piscoturile le scufundam in suc si le scoatem imediat, sa nu se inmoaie prea tare.

Acoperim cu crema din belsug si repetam operatiunea cu piscoturile. Deci, vor fi 2 straturi de piscoturi.
Restul de piure de fructe il turnam deasupra, ca o glazura.

Se lasa la frigider cca 2-3 ore inainte de servire.
Pofta buna!

11 comentarii:

  1. Ce apetisant Tiramisu!Foarte delicios arata!O zi faina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mult imi place, e asa usor si racoritor! Ador fructele de padure :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot tiramisu am si eu acum.Stiu cum este la gust acesta pentru ca il fac si eu,dar tot servesc si de la tine o bucatica delicioasa.Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma che buonissimo tiramisù hai preparato, bravissima!!! Buona settimana Dana et Dana

    RăspundețiȘtergere
  5. La mine erea devorat cu mult inainte sa capete forma :))
    Arata delicios :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Tiramisu e un deliciu in sine,sub orice forma,in orice combinatie!Mai ales cu fructe de padure!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine arata. Mai ai? Trimite-mi si mie ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Yummy....ce bine arata! Nu am incercat aceasta varianta de Tiramisu, pana acum insa acum stiu care este urmatorul dulce de facut ;)

    RăspundețiȘtergere