Ingredienete:
- 300g carne de porc
- 200ml pasta de tomate
- spaghete
- o legatura de ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- o mana de masline
- putin ardei rosu - eu am folosit din cel pus in ulei de masline
- busuioc sau ulei cu aroma de busuioc
- parmezan
Carnea o taiem cubulete si o punem la inabusit alaturi de usturoiul zdrobit.
Cand carnea s-a rumenit putin adaugam ceapa tocata marunt si maslinele feliute.
Dupa 5 minute adaugam pasta de tomate, ardeiul iute si putina apa.
Lasam pe foc pana ne convine consistenta sosului si apoi turnam sosul peste spaghetele fierte in prealabil.
Se adauga busuiocul, eu am avut un ulei cu aroma de busuioc, si amestecam bine.
Se servesc calde cu parmezan.
Pofta buna!
Yummy, ce bunatate..........
RăspundețiȘtergereBuna reteta!...
RăspundețiȘtergereVai Lavi...numai cand am vazut prima poza am si salivat:))))Sunt inebunita dupa asa ceva:X!!!!
RăspundețiȘtergereMaria, sunt delicioase. Mi-am pastrat si pentru azi la serviciu si vad ca inca mai au sos! Nu au tras tot spaghetele!
RăspundețiȘtergerePastele sunt pe placul copilei mele.Mereu i le pregatesc.Te pup!
RăspundețiȘtergerece bine arata! si noua ne plac mult pastele :)
RăspundețiȘtergereChiar imi era pofta de paste. Am o lista de retete in asteptare. Dar cred ca in seara asta o fac pe aceasta. N-am parmezan dar inlocuim cu o branzica obisnuita.
RăspundețiȘtergereBune's pastele tale! :)
RăspundețiȘtergereAm facut ieri pastele acestea. Au fost delicioase! Maslinutele dau o savoare deosebita sosului.
RăspundețiȘtergereCe ma bucur ca ti-au placut!
RăspundețiȘtergere