Un aperitiv delicios langa un pahar de bere si un meci la televizor.
Ingrediente:
- masline fara samburi
- un ou
- 3-4 linguri de pesmet
- 2 linguri de faina
- o lingurita de boia iute
Amestecam faina cu boiaua si dam maslinele prin amestec.
Batem bine oul si dam maslinele prin ou apoi prin pesmet.
Le lasam vreo 10 minute inainte sa le punem in tigaie, ca sa se usuce putin pesmetul pe ele sa devina crocante.
Le prajim in ulei incins, la foc mediu, pana se rumenesc frumos.
Le scoatem pe un prosop absorbant, le lasam vreo 15 minute si le servim calde sau reci.
Sunt foarte bune ca aperitiv sau in loc de chipsuri.
Pofta buna!
Nu am facut niciodata.Cred ca sunt foarte bune.Pupici!
RăspundețiȘtergereEram cam reticenta la inceput, dar cand le-am gustat nu ma mai puteam opri!
RăspundețiȘtergereAm notat-o, cu prima ocazie o incerc.
RăspundețiȘtergereSunt excelente,mai ales la bere le mananca sotul meu ca pe alune:))Pupici,Lavi!
RăspundețiȘtergereWow...ce super reteta!!!Musai de incercat...mai ales cu bere:)!!!!Pupici, Lavi:X
RăspundețiȘtergereE prima data cand aud de ele, trebuie incercate!
RăspundețiȘtergere