vineri, 20 aprilie 2012
Supa de dovlecel
Ingrediente:
- 2 dovlecei
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 cartofi
- 2 oua
- 100 g smantana
- condipici family
- marar
Ceapa o tocam, nu prea marunt si o punem in oala la calit, in 2-3 linguri de ulei.
Morcovul il taiem rondele sutiri si le punem peste ceapa.
Dovleceii ii curatam si ii radem pe razatoarea marea. Ii punem la calit peste morcov si ceapa fara ai lasa la scurs.
Cand s-au calit legumele , acoperim cu apa, adaugam vegeta si lasam sa se inmoaie bine morcovul, ca el fierbe mai greu. Cand morcovul a fiert adaugam cartofii taiati cubulete mici.
Separam ouale si folosim doar galbenusurile. Le amestecam bine cu smantana.
Aducem ouale la aceeasi temperatura cu supa, turnand cateva polonice de supa peste ele. In acest timp, dam oala de pe foc pentru a nu se branzi smantana. Apoi turnam compozitia in fir subtire in supa amestecand continuu. Mai punem putin la foc mic, adaugam mararul si supa este gata.
Se serveste fierbinte!
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce ar merge acum o portie de supa!!!Week-end placut!
RăspundețiȘtergereEsa sopa de calabaza tiene una pinta buenísima.
RăspundețiȘtergereme quedo para seguir tu cocina
un saludo
pepe
Very comforting and wholesome!
RăspundețiȘtergerethis is healthy and yummy!!!
RăspundețiȘtergerehope you're having a great weekend!!!
greetings from Italy.
xoxo, Haus of Gala
Chiar azi am facut si eu ciorbita de dovlecei, imi place fff mult! :)Pup
RăspundețiȘtergereEste pe placul meu.Pup!
RăspundețiȘtergereMa gandeam ce supica sa mai fac si eu. Iata o idee foarte buna. Arata delicios!
RăspundețiȘtergereImi place la nebunie...!!!!Si din pacate numai mie imi place, baiatul meu numai pane consuma:(Si ce frumos arata:)!!!!
RăspundețiȘtergere