vineri, 15 martie 2013
Carne de porc cu ciuperci si masline / Pork meat with mushrooms and olives
Ingrediente / ingredients:
- carne de porc macra, eu am folosit pulpa - meat pork, I used pulp
- masline - olive
- ciuperci proaspete - Fresh mushrooms
- patrunjel - parsley
- suc de rosii - Tomato juice
- o ceapa rosie - A red onion
- o ceapa alba - A white onion
- un ardei rosu kapia - A red pepper Kapia
- 2-3 catei de usturoi - 2-3 cloves of garlic
- 100 ml vin alb - 100 ml white wine
Inabusim carnea de porc, fara a o praji.
We stewed pork without roasting.
Ciupercile le taiem felii, dar nu foarte subtiri. Le punem intr-o tigaie si le lasam pana isi lasa toata apa din ele.
Sliced mushrooms , but not too thin. Put them in a pan and leave them until they let all the water out of them.
Cand carnea de porc este aproape gata, adaugam vinul si usturoiul. Lasam sa scada tot sosul format.
When pork is almost done, add wine and garlic. Let it fall all the sauce formed.
Adaugam cepele taiate marunt, ardeiul si maslinele. Lasam la foc mic pana se inmoaie legumele.
Add chopped onions, peppers and olives. Leave to simmer until vegetables are tender.
Cand legumele s-au inmuiat, adaugam ciupercile si sucul de rosii. Lasam la foc mic sa fiarba vreo 3-4 minute.
When the vegetables have softened, add the mushrooms and tomato juice. Let it simmer over low heat about 3-4 minutes.
Adaugam sare si piper dupa gust, iar la sfarsit patrunjel tocat.
Add salt and pepper and chopped parsley to finish.
Bon appetite!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Hola. Un plato exquisito. Me quedo en tu cocina como seguidora.
RăspundețiȘtergereSaludos.
Thank you!
ȘtergereA great recipe!!! I copy it! Regards.
RăspundețiȘtergereKiss and hugs, Noelia!
ȘtergereUn ottimo secondo piattO!!!
RăspundețiȘtergereGrazie, Giuliana!
ȘtergereVery interesting recipe, a new way to do meat and vegetables. I really like it!
RăspundețiȘtergereThanks, Laka kuharica!
ȘtergereQue boa sugestão!
RăspundețiȘtergereFicou com um aspecto delicioso.
Kiss and hugs, Luisa!
ȘtergereUn guiso de carne buenisimo.
RăspundețiȘtergereThanks, Lolines!
ȘtergereA multi-lingual recipe blog. That is a great idea. That stew looks so temting.
RăspundețiȘtergereIs delicious!
ȘtergereFantastic meal and fabulous array of ingredients!
RăspundețiȘtergereLove,
Lia.