marți, 19 martie 2013
Ciorba de purcel / Pork Soup
Ingrediente / ingredients:
- oase de porc - Pork bones
- carne macra de porc - meat pork
- telina - celery
- pastarnac - parsnips
- morcov - carrot
- ceapa - onions
- mazare - peas
- leustean - lovage
- pasta de tomate - Tomato paste
- taitei - noodles
- cartofi - potatoes
Fierbem oasele si carnea.
Boil the bones and meat.
Scoatem oasele, si adaugam legumele taiate cubulete.
Remove the bones, and add diced vegetables.
Dupa ce au fiert legumele, adaugam cartofii cubulete si pasta de tomate.
After boiled vegetables, add diced potatoes and tomato paste.
Lasam sa fiarba cartofii si adaugam pastele si mazarea. La final adaugam leusteanul tocat marunt.
Let it boil potatoes and add the pasta and peas. Finally add chopped lovage.
Se serveste fierbinte!
Serve hot!
Bon appetit
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Buna ciorbita cu oase de porc, mai ales daca-s o tirica afumate...
RăspundețiȘtergereNu au fost afumate , dar a iesit excelenta! O sa fac si o ciorbita de oase afumate, acrita cu putin otet.
ȘtergereYummy! Delicioasa ciorba de purcel.
RăspundețiȘtergereO fac destul de rar. Imi place la nebunie!
ȘtergereAbsolutely and fantastic soup!
RăspundețiȘtergereCheers,
Lia.
Thanks Lia!
ȘtergereCe bunaciune zemoasa!:)
RăspundețiȘtergereMultumesc, Adina! Chiar ca a fost delicioasa!
Ștergerefoarte buna aceasta ciorbica!
RăspundețiȘtergereMaria, a fost excelenta!
Ștergere