Ingrediente / ingredients:
- 200 ml frisca- 200 ml cream
- 200g fructe de padure- 200 g berries
- ciocolata pentru glazura- Chocolate glaze
- 5 oua - 5 eggs
- o cana de zahar - A cup of sugar
- o cana de faina - A cup of flour
- 5 linguri de ulei - 5 tablespoons oil
- o esenta de vanilie - A vanilla
- un praf de copt - A pinch of baking powder
- 5 linguri de apa - 5 tablespoons of wather
Blatul il facem in felul urmator: batem albusurile spuma cu un sirop fierbinte format din 5 linguri de apa si zaharul. Adaugam galbenusurile, faina, praful de copt, uleiul si esenta de vanilie. Amestecam totul bine. Punem compozitia intr-o forma de copt tapetata cu hartie de copt.
We do doughtas follows: beat egg whites with hot syrup made of sugar and 5 tablespoons of water. Add the egg yolks, flour, baking powder, oil and vanilla. Mix everything well. Put mixture into a baking tin lined with baking paper.
Taiem prajitura si scobim interiorul.
Cut the cake and scooped head inside.
Batem frisca si o amestecam cu fructele de padure si jumatate din cantitatea de miez scobit. Umplem prajitura.
Beat the cream add berries and mix with half the scooped core. Fill the cake.
Punem capacul prajiturii si glazuram cu ciocolata.
We cover the cake and add chocolate frosting.
Bon appetit!
Mas que maravilha, está fantástico!
RăspundețiȘtergereThanks, Luisa!
Ștergerewowwww....espectacular...but i think that is very difficult cut the cake, isn't it? Great recipe. Best Regards.
RăspundețiȘtergereIs not........you have to cut him when is cold! Thanks!
ȘtergereSuper idee! Arata minunat si cred ca-i mega-gustos.
RăspundețiȘtergereEste foarte gustos!
ȘtergereImi place ideea, o voi retine. O seara frumoasa!
RăspundețiȘtergereMultumesc!
Ștergerefoarte reusit acest guguluf, arata apetisant rau incat mi-a facut o pofta de nu te vad :P
RăspundețiȘtergere