- carne de porc - Pork meat
- cimbru - thyme
- usturoi - garlic
- 2-3 linguri pasta de tomate - 2-3 tablespoons tomato paste
- o frunza de dafin - A bay leaf
- sare si piper - Salt and pepper
- ulei - oil
Carnea o punem intr-o cratita, adaugam o cescuta de ulei si 2 cani de apa. Lasam la foc potrivit pana se patrunde bine carnea.
Put the meat in a saucepan, add a cup of oil and 2 cups water. We leave on medium heat until the meat is done.
Dupa ce s-a rumenit putin carnea, adaugam frunza de dafin, usturoiul taiat marut, cimbru si pasta de tomate.
After the
meat has browned slightly, add bay leaf, minced garlic, thyme and tomato paste.
Lasam la foc mic sa fiarba circa 10 minute. Daca doriti mai mult sos puteti adauga o cescuta de apa.
Este buna pe vremea asta rece.
RăspundețiȘtergereAsa este Dia!!!!!!
ȘtergereThanks, Luisa!
RăspundețiȘtergereaproape ca uitasem cum arata o tochitura de cand nu am mai gustat una, imi place cum arata si aproape ca simt aroma si gustul savuros al acesteia :)
RăspundețiȘtergereMultumesc mult, Aurica!!!!!!
Ștergere