vineri, 29 iunie 2012
Ciorba de fasole pastai
Ingrediente:
- fasole pastai
- telina
- cartofi
- pastarnac
- morcov
- ceapa
- ardei gras
- pasta de tomate
- o legatura de loboda
- o legatura de leustean
- bors
- un ou
Punem la foc morcovul, telina si pastarnacul.
Cans au dat intr-un clocot, adaugam fasolea, ceapa, cartoful si ardeiul.
Tocam loboda si o adaugam dupa ce-au fiert pastaile. Adaugam pasta de tomate.
La sfarsit adaugam borsul si oul pentru a se forma asa zisele ''zdrente de ou''.
Tocam leusteanul si il punem in oala.
Se serveste rece sau calda cu smantana.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Este asa de buna ..........am facut si eu o singura data in aceasta vara dar cu siguranta voi repeta ideea.
RăspundețiȘtergerePup!
Delicioasa:)
RăspundețiȘtergereO ciorba usoara ...de vara!
RăspundețiȘtergereUsoara si delicioasa...yummy yummy!
RăspundețiȘtergereAcum mi-ai facut pofta. Nu am mai mancat o ciorba din asta cam de mult.
RăspundețiȘtergereAsta e una din ciorbele mele preferate, foarte bine ti-a iesit!
RăspundețiȘtergere