marți, 12 iunie 2012
Sote de pipote si inimi
Ingrediente:
- o caserola de pipote si inimi
- pasta de tomate
- un morcov taiat rondele subtiri
- 2 cepe tocate marunt
- 2-3 frunze de dafin
- vin alb
Calim ceapa si morcovul.
Adaugam pipotele, le lasam sa se caleasca si adaugam dafinul si vinul.
Dupa ce scade sosul adaugam pasta de tomate.
Lasam 5- 10 minute la foc mic si mancarica este gata.
Am servit pe pat de risotto cu ceapa verde. Merge orice garnitura alatura.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Primul venit primul servit.Imi place.Te pup!
RăspundețiȘtergereImi place mult tocanita de pipote...ar cam trebui sa mai fac si eu :P
RăspundețiȘtergerePupici
So Great!!!!
RăspundețiȘtergerehttp://estilohedonico.blogspot.pt/
xoxo
Nu am mai mancat de ceva vreme dar imi plac pipotele tare mult, inimile nu :)). pup
RăspundețiȘtergere