marți, 12 iunie 2012

Sote de pipote si inimi


Ingrediente:
- o caserola de pipote si inimi
- pasta de tomate
- un morcov taiat rondele subtiri
- 2 cepe tocate marunt
- 2-3 frunze de dafin
- vin alb

Calim ceapa si morcovul.



Adaugam pipotele, le lasam sa se caleasca si adaugam dafinul si vinul.


Dupa ce scade sosul adaugam pasta de tomate.

Lasam 5- 10 minute la foc mic si mancarica este gata.


Am servit pe pat de risotto cu ceapa verde. Merge orice garnitura alatura.
Pofta buna!

4 comentarii:

  1. Imi place mult tocanita de pipote...ar cam trebui sa mai fac si eu :P
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. So Great!!!!

    http://estilohedonico.blogspot.pt/

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am mai mancat de ceva vreme dar imi plac pipotele tare mult, inimile nu :)). pup

    RăspundețiȘtergere