luni, 25 iunie 2012

Mancarica de fasole pastai


Ingrediente:
- fasole pastai
- 2 cepe
- o rosie
- 2-3 catei de usturoi
- o lingura de amidon alimentar
- marar
- delikat

Inabusim pastaile.

Tocam ceapa si rosia, si le adaugam peste pastai.
Eu am vrut sa-i dau o tenta picanta si am folosit putina harisa, dar se poate pune si ardei iute.
Amidonul il dizolvam in 2-3 linguri de apa rece si turnam peste pastai.

Mai lasam cateva minute si adaugam mararul.

Se serveste calda!
Pofta buna!

6 comentarii:

  1. Imi place mancarea asta... de nici nu pot ca sa iti spun :). O gatim si noi destul de des

    RăspundețiȘtergere
  2. Si mie imi place. Tot secretul consta in alegerea pastailor (fara ate)
    Eu nu pun amidon si nici delicat.
    Taina : un dovlecel adaugat in mancare (se topeste cat se fac pastaile) da o savoare deosebita.
    Mie imi place la temperatura camerei cu un pic de otet !

    RăspundețiȘtergere
  3. Grozava,sper sa fac cat de curand ca sa nu ma aleg cu un ghem de ate:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place foarte mult mancarea de pastai.

    RăspundețiȘtergere
  5. Criminala mîncarea asta! Fasolea mea înca are flori =))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca e criminala, evita sa mananci :) Sa-ti dau adresa mea pentru pastai ? :))

      Ștergere