luni, 25 iunie 2012
Mancarica de fasole pastai
Ingrediente:
- fasole pastai
- 2 cepe
- o rosie
- 2-3 catei de usturoi
- o lingura de amidon alimentar
- marar
- delikat
Inabusim pastaile.
Tocam ceapa si rosia, si le adaugam peste pastai.
Eu am vrut sa-i dau o tenta picanta si am folosit putina harisa, dar se poate pune si ardei iute.
Amidonul il dizolvam in 2-3 linguri de apa rece si turnam peste pastai.
Mai lasam cateva minute si adaugam mararul.
Se serveste calda!
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi place mancarea asta... de nici nu pot ca sa iti spun :). O gatim si noi destul de des
RăspundețiȘtergereSi mie imi place. Tot secretul consta in alegerea pastailor (fara ate)
RăspundețiȘtergereEu nu pun amidon si nici delicat.
Taina : un dovlecel adaugat in mancare (se topeste cat se fac pastaile) da o savoare deosebita.
Mie imi place la temperatura camerei cu un pic de otet !
Grozava,sper sa fac cat de curand ca sa nu ma aleg cu un ghem de ate:)
RăspundețiȘtergereImi place foarte mult mancarea de pastai.
RăspundețiȘtergereCriminala mîncarea asta! Fasolea mea înca are flori =))
RăspundețiȘtergereDaca e criminala, evita sa mananci :) Sa-ti dau adresa mea pentru pastai ? :))
Ștergere