miercuri, 20 iunie 2012
Spaghete cu pui si ciuperci
Ingrediente:
- spaghete
- un piept de pui
- 200ml smantana pentru gatit
- o cutie de ciuperci
- 3 felii de bacon
- 2 triunghiuri de branza topita
- un cub de unt pentru calit
Pieptul de pui il taiem fasii subtiri si il punem la calit in putin unt. Cand s-a albit carnea, adaugam baconul taiat fasii subtiri.
Dupa ce s-au calit bine, adaugam ciupercile.
Pentru sos, punem intr-o cratita branza topita si smantana. Lasam sa se topeasca branza topita amestecand continuu.
Adaugam in sos puiul si potrivim de sare si piper.
Amestecam bine cu spaghetele fierbe inainte.
Se servesc calde.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Mmmmmm as topi o portie acum :))!!!
RăspundețiȘtergereNoi suntem fani paste!Oricand si oriunde...
RăspundețiȘtergereCe bune sunt! Subscriu la ce a spus Aziz :)
RăspundețiȘtergereImi place reteta iar, cum iubesc pastele in orice combinatie este pe placul meu si reteta ta, arata delicios!
RăspundețiȘtergere