duminică, 10 iunie 2012
Risotto cu ceapa verde
Ingrediente:
- orez cu bobul lung
- 5 fire de ceapa verde
- un cub de parmezan
- optional - 2 fire de busuioc sau ulei aromat cu busuioc
De la ceapa vom folosi partea verde de la cele 5 fire si 2 bucati din partea alba.
Le punem intr-un robot impreuna cu parmezanul si busuiocul.
Pasam totul bine.
Orezul il calim in 2-3 linguri de ulei si apoi il acoperim cu apa si-l fierbem conform timpului de pe ambalaj.
Cand este gata, adaugam pasta de ceapa verde si dam de pe foc.
Se serveste ca garnitura la orice timp de carne.
Pofta buna!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi place pentru ca este cu ceapa verde.
RăspundețiȘtergerePupici!
Ador ceapa verde...o mananc cu orice fel de mancare!...:)
RăspundețiȘtergereimi place mult!! apoi si posele sunt frumoase!!
RăspundețiȘtergereThis recipe is very good :-) i love rice!!!!
RăspundețiȘtergereTocmai de asta imi place mie primavara.....poti folosi in preparate verzituri proaspete.
RăspundețiȘtergereCe reteta faina suprinzatoare si interesanta combinatie ;)))
RăspundețiȘtergere