Ingrediente:
- 500g carne macra de porc
- 3-4 catei de usturoi
- 500ml suc de rosii
- ardei iute - eu am folosit de la borcan, marinat in ulei de masline
Carnea o punem la inabusit in cateva linguri de ulei si 2 cani de apa.
Cand carnea este patrunsa bine, adaugam usturoiul pisat , ardeiul iute si sucul de rosii.
Mai lasam 10 minute la foc mic.
Ideal ar fi sa fie servita a doua zi, ca sa se marineze bine carnea in acest sos, dar se poate servi si imediat alaturi de orice garnitura va place. Eu am facut un piure.
Pofta buna!
Primul venit primul servit.Delicios.Pup!
RăspundețiȘtergereMa inscriu si eu la o portie.
RăspundețiȘtergereDuminica frumoasa!
Cu siguranta am sa incerc reteta.
RăspundețiȘtergereImi place carnita ta:X!!!!!!Prefer genul asta de sos cu carne:)Pupici:x
RăspundețiȘtergere