miercuri, 22 februarie 2012

Spaghete siciliene

Ingrediente:
- spaghete fierte pentru 2 persoane
- 200 ml suc de rosii
- masline negre
- o ceapa rosie taiata cubulete
- cateva ciuperci champignon
- 2-3 catei de usturoi
- o bucatica de ghimbir - optional
- ulei cu aroma de busuioc ca nu am avut proaspat
- ulei cu aroma de chili  ca nu am avut proaspat

Calim usturoiul strivit putin, in ulei.
Adaugam ceapa si ciupercile.
Ghimbirul il radem pe razatoarea mica si il adaugam dupa ce s-au calit toate, impreuna cu maslinele si sucul de rosii.
Dupa 10 minute adaugam spaghetele si uleiurile aromate si amestecam bine. Daca aveti busuioc proaspat il tocati si il puneti la sfarsit iar ardeiul iute se adauga o data cu sosul de rosii.


Se servesc calde cu parmezan ras, dar pentru post merg fara!
Pofta buna!

2 comentarii: