Ingrediente:
- un piept de pui
- 400g orez cu bob lung
- un ardei rosu
- un ardei verde
- 3 catei de usturoi
- 100ml vin alb sec
- 1 litru de supa de pui sau cubulete knorr - 6 bucati
- o lingurita de boia de ardei iute
- o conserva de mazare
- 3 rosii mari fara pielita si seminte sau bulion
- o cutie de ciuperci
- ulei de masline
Calim puiul in ulei de masline.
Tocam marunt ardeii si usturoiul si ii punem la calit in ulei de masline.
Cand ardeii s-au inmuiat adaugam orezul si amestecam ca sa se caleasca putin.
Adaugam vinul si-l lasam sa clocoteasca pana cand scade la jumatate. Adaugam supa si boiaua.
Lasam sa dea in clocot si adaugam puiul. Lasam la foc mic 15 minute amestecand destul de des. Adaugam mazarea, ciupercile si sucul de rosii. Lasam la foc mic 10 minute.
Cand orezul este aproape gata, dar ramane putin tare, luam cratita de pe foc si o lasam deoparte pentru a intra tot sosul in orez.
Se poate adauga putin marar.
Se serveste fierbinte.
Pofta buna!
The recipe is just perfect. Bookmarked for sure!
RăspundețiȘtergerehttp://cosmopolitancurrymania.blogspot.com